Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Stilmat Extraliga

17.06.2019 | redakce HC

Rats potvrdili roli favorita a s přehledem postoupili na Final Four

Favorizovaný tým Rats Prague byl nad naše síly.

Tým našlapaný až po strop místní haly měl ve vlastních řadách spoustu reprezentantů České republiky

Sestavy:

IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Přibyl, Tvrzník (A), Pavlata, Pouska – Šinágl (C), Bernad, Flynn, Poul, Rubeš, Brandejský, Fiala.

HC Boskovice inline: Külzer J. (37. Schejbal) – Němec, Külzer N., Ošlejšek – Müller, Král F. (A), Šebek (A), Bílý (C), Král T., Hasoň, Pospíšil


Rats Prague – HC Boskovice 8:2

První utkání čtvrtfinálové série mezi Prague Rats a Boskovicemi je za námi. V jistých pasážích velmi vyrovnané utkání, v němž se oba týmy přetahovaly o útočné situace, v nichž byli více či méně úspěšní nakonec o něco lépe zvládl pražský tým, jemuž vyšla zejména třetí čtvrtina. Dostal se tak již zkraje do vedení v sérii.

Řekli o utkání :

Martin Tvrzník (Prague Rats): Zápas byl dobrý. Vyhráli jsme, i když to tak od začátku nevypadalo. Boskovice ukázaly, proč vyřadily Zlín. Nás překvapily i tím, jak bruslily, hýbaly se a ze začátku měly šance. Postupně jsme se ale dostávali do zápasu, hráli jsme to, co jsme potřebovali a od nějaké druhé čtvrtiny jsme kontrolovali hru. Takže super, ale musíme se ještě připravit na druhý zápas. Myslím si, že soupeř to ještě zkusí, ale my potřebujeme vyhrát, nic jiného si nepřipouštíme.

 

Jan Külzer (HC Boskovice inline): První dvě čtvrtiny jsme hráli to, co jsme chtěli. Bruslili jsme dozadu, drželi jsme si své hráče. V třetí čtvrtině se to ovšem zvrtlo, za což jsme byli potrestáni. K naší hře jsme se vrátili až ve čtvrté čtvrtině.

 

Rats Prague – HC Boskovice 16:3

 

Přestože to v prvním čtvrtfinále přes polovinu zápasu vypadlo, že Boskovice budou pro obhájce titulu nesmírně těžkým soupeřem, ve zbytku celé série to bylo vše jinak. Potvrdilo se to hlavně ve druhém vzájemném zápase, ve kterém Pražané naplno ukázali svoji sílu a po vysokém vítězství propluli hladce mezi čtyři nejlepší týmy sezony.

Řekli o utkání:

Martin Tvrzník (hráč IHC Prague Rats): „Druhý zápas byl jednoznačnější než ten první. Chytli jsme dobře začátek a brzo jsme vedli. S tou silou, kterou jsme tu dnes měli, to dnes měli kluci z Boskovic hrozně těžké. Čím víc jsme dávali góly, tím víc nám po nich ještě rostla chuť. Gólman Boskovic dělal, co mohl, ale s naší silou a přístupem k utkání to byla zasloužená výhra.“

David Šebek (hráč IHC Boskovice): „Bylo to hrozné, až úplně šílené. Celý tým vůbec nehrál. Udělali jsme si ostudu, výsledek je naprosto šílený. Poslední zápas jsme si takto nepředstavovali.“

 

I tak děkujeme všem hráčům ¨A¨ mužstva za dobrou reprezentaci klubu a města Boskovic

 

 

 

Autor článku : Vít Trubička

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS