Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Týden hokeje

24.11.2022 | redakce HC

Akce Týden hokeje        

POJĎ HRÁT HOKEJ 
se uskutečnila ve středu 23.11.2022

HC Boskovice přivítalo do svých řad malé sportovce v rámci Týdne hokeje

Tradiční hokejová akce „Pojď hrát hokej“ se konala ve středu 23. 11. na Zimním stadioně v Boskovicích. Klub HC Boskovice připravil tento den pro malé bruslaře a bruslařky program na ledě i mimo něj a děti si kromě zážitků na ledě odnesly i nějaké ty dárečky. Akci navštívilo na dvě desítky dětí a celkem 15 z nich se v rámci této náborové akce zaregistrovalo do našich řad. Po úvodní registraci a seznámení se s programem se sportovci přesunuli na led, kde na ně čekali nejen zkušení trenéři, ale i naši hokejisté z různých kategorií, kteří předváděli svoje hokejové umění. Po ledě se dokonce proháněli i akční hrdinové, takže o zábavu bylo postaráno. Při registraci si děti i rodiče mohli shlédnout prezentaci, osahat si hokejovou výzbroj a zástupci mladších žáků předvedli zájemcům i to, jak vlastně taková výzbroj funguje a chrání.

Rodiče se během akce mohli dozvědět detaily ohledně práce s dětmi na ledě, celkové koncepce HC Boskovice nebo si jen tak pokecat u dobré kavý s rodiči aktivních hráčů o tom, jak to všechno vlastně v praxi funguje.

Po závěrečném společném fotografování na ledě, se pak malí sportovci vrhli na párky v rohlíku, které pro ně klub připravil a kromě krásné červené hokejové lahve, kterou věnoval Český hokej, si odnesli také připínáček s logem našeho klubu, plakát národního hokejového mužstva či omalovánky.

Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli, ale také rodičům, kteří s dětmi dorazili. Těšíme se na společné chvíle na ledě i mimo něj.

Sportu zdar a hokeji zvlášť!

Vedení HC Boskovice

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS